Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi i-a transmis Simonei Halep să creadă în continuare în forțele proprii și să spere, pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară.

„Atât de aproape. Nu înceta să crezi, titlul de Grand Slam va veni. Eşti o mare luptătoare şi visul tău va deveni în curând realitate”, a scris fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României pe pagina oficială de Facebook.

Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă cu 7-6 (2), 3-6, 6-4 de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, sâmbătă, la Melbourne, în finala turneului Australian Open.

Halep (26 de ani) a ratat pentru a treia oară cucerirea unui titlu de Mare Şlem, după ce a pierdut două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017.

Tag-uri:
gheorghe hagi, hagi, halep, mesaj, facebook, australian open

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1554.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1554-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi i-a transmis Simonei Halep să creadă în continuare în forțele proprii și să spere, pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară.„Atât de aproape. Nu înceta să crezi, titlul de Grand Slam va veni. Eşti o mare luptătoare şi visul tău va deveni în...

Preluat de la EVZ