Site-ul Luju.ro scrie că Negulescu este protejat de CSM pentru că i s-au dat dosare extrem de importante (Ponta, Ghiță, Cosma, Blaga etc) și dacă omul va vorbi odată despre cine i-a dat ordine, s-ar putea că mulți șefi din DNA să se aleagă cu dosare penale.

În 2016, CSM îl lua apărarea lui Negulescu susținând prin intermediul unor comunicate de presă că i s-a lezat „reputația” și că s-ar fi „subminat autoritatea Justiției” pentru că i s-au adus acuzații în public – pentru salvarea imaginii acestuia a sărit însăși șefa DNA Laura Codruța Kovesi.

CSM ar putea pronunța DECIZIA legată de măsurile luate împotriva PROCURORULUI NEGULESCU

Șefa DNA a pretins că Mircea Negulescu e un procuror nevinovat și că tot ce s-a afirmat împotriva lui de către senatorul Daniel Savu și o parte a presei reprezintă “afirmații mincinoase și tendențioase”, afirmații care s-au dovedit false. S-a dovedit ulterior a fi reale, în presă apărând dovezi de netăgăduit, dovedindu-se că Mircea Negulescu a avut relații neprincipiale cu denuntatorii, că a avut un comportament vădit imoral cu martorii și părțile din dosare pe care le cerceta, că a avut relații cu ofițerii SRI Prahova și câte și mai câte.

Iată dovadă că șefa DNA a intervenit pentru procurorul Negulescu 

Din raport (vezi facsimil) reiese ca la baza lucrarii Inspectiei Judiciare prin care s-a propus “apararea sistemului judiciar” pentru simplul fapt ca procurorul Negulescu a fost reclamat in public pentru ispravile sale, a stat adresa din 20.09.2016 a sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Procurorii Laurei Kovesi aruncă în derizoriu lupta anticorupţie. DNA, făcută KO de judecători: expertize răsturnate, procurori cercetaţi şi dosare măsluite

Iata fragmentul cheie din Raport:

“La baza sesizarii s-a aflat adresa din data de 20.09.2016, prin care procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie – doamna procuror Laura Codruta Kovesi – a solicitat presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile domnului senator Daniel Savu sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblu sau.

In concret, doamna procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a apreciat ca afirmatiile mincinoase si tendentioase formulate de catre domnul senator Daniel Savu cu privire la metodele de lucru sau presupuse relatii imorale cu martorii ori denuntatorii din dosare ale procurorului Mircea Negulescu, precum si relatia sa cu seful SRI Prahova, sunt de natura sa submineze grav autoritatea judecatoreasca si de a pune in discutie deontologia profesionala a magistratilor. S-a apreciat, de asemenea, ca aceste afirmatii au un impact deosebit asupra opiniei publice, fiind de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar”, mai scrie sursa citată. 

De ce s-a dus Iohannis la CSM? Ca să se poată gudura pe lîngă magistrați interlopi, precum procurorul DNA Negulescu, zis Zdreanță!

Tag-uri:
negulescu, mircea negulescu, dovada, aparat, dna, scandal, dna prahava, procurorul portocala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1563.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1563-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Site-ul Luju.ro scrie că Negulescu este protejat de CSM pentru că i s-au dat dosare extrem de importante (Ponta, Ghiță, Cosma, Blaga etc) și dacă omul va vorbi odată despre cine i-a dat ordine, s-ar putea că mulți șefi din DNA să se aleagă cu dosare penale.În 2016, CSM...

Preluat de la EVZ