Fostul premier a povestit despre ce s-a întâmplat mai exact în acea noapte, când ceruse un vot de încredere, însă MIrcea Geoană a hotărât să pună la vot demisia sa.

În acest context, Năstase a precizat că înainte de vot a fost sunat chiar de președintele Traian Băsescu.

“A fost o poveste absolut aberantă. Cerusem un vot de încredere și, până la urmă, s-a cerut demisia mea, ceea ce era aberant. La acel moment, s-au întâmplat niște lucruri foarte ciudate. Despre unul dintre ele nici nu am vorbit măcar. Așteptam să intru în sală cu ai mei colegi, care făceau regia pentru decizia respectivă, și aghiotantul la care aveam dreptul a venit și mi-a spus că la telefon este președintele Traian Băsescu. Mi-a zis: ‘Adriane, să știi că nu eu am organizat această poveste’. Da, el probabil știa ce urma să se întâmple. Nu mai știu ce i-am răspuns. Era foarte clar că urmează să se întâmple ceva. La acel moment, eu, pe Mircea Geoană, îl incomodam din anumite puncte de vedere. Nici nu vreau să-l acuz. Aveam o anumită putere și influență suficient de mari în partid. Probabil că acesta a fost resortul”, a declarat Adrian Năstase la Antena 3, în emisiunea Danei Chera.

Astfel, în ceea ce presa urma să numească “noaptea cuţitelor lungi în PSD”, la începutul anului 2006, Adrian Năstase pierdea funcția de președinte executiv al PSD și de președinte al Camerei Deputaţilor.

Tag-uri:
nastase, tradat, geoana, psd, vot

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1586.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1586-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul premier a povestit despre ce s-a întâmplat mai exact în acea noapte, când ceruse un vot de încredere, însă MIrcea Geoană a hotărât să pună la vot demisia sa.În acest context, Năstase a precizat că înainte de vot a fost sunat chiar de președintele Traian Băsescu.'A fost o...

Preluat de la EVZ