Un bărbat din localitatea sălăjeană Fildul de Mijloc a trăit coșmarul vieții sale, după ce un câine a sărit din curtea în care era închis și l-a mușcat în repetate rânduri. Acesta s-a ales cu multiple răni la nivelul organelor genitale și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, informează Gazeta de Cluj.

„Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj unde am început tratamentul cu injecţii. Acum, când mai am doar două injecţii de făcut m-am prezentat la I.M.L.Cluj, ca să-mi scot certificat”, a povestit bărbatul atacat de câine.

De asemenea, victima a mai povestit că patrupedul îi aparține unui bărbat de etnie rromă cu putere financiară și influență în oraș. „Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi – şi nu va face caz de asta”, a mai declarat bărbatul.

Conform declaraţiei comisarului Gina Pop, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj, între victimă şi proprietarul câinelui – care se cunosc, ba, mai mult sunt rude – ar fi avut între timp o discuţie. „Victima a declarat poliţiştilor din Huedin că se va mai gândi dacă depune plângere, însă până joi, 25 ianuarie, ora 16.00, acesta nu a depus nicio plângere pe numele proprietarului câinelui”, a declarat aceasta pentru sursa citată.
 

Tag-uri:
barbat, barbat muscat, muscatura penis, caine, cluj, medici, organe genitale

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1538.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1538-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un bărbat din localitatea sălăjeană Fildul de Mijloc a trăit coșmarul vieții sale, după ce un câine a sărit din curtea în care era închis și l-a mușcat în repetate rânduri. Acesta s-a ales cu multiple răni la nivelul organelor genitale și a avut nevoie de îngrijiri medicale de...

Preluat de la EVZ