Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliție iRomâne informează că că traficul auto se desfășoară dificil, în condiții de ceață densă pe mai multe artere rutiere din țară.

Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din județe precum: Alba, Bacău, Buzău, Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Covasna, Giurgiu, Dâmbovița, Dolj, Galați, Ialomița, Ilfov,  Gorj, Harghita,Olt,Neamț, Teleorman, Tulcea și Vrancea.

 Pe autostrada A2 București – Constanța traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții care a redus vizibilitatea între 100 și 150 de metri.

Pentru a preîntâmpina producereaunor evenimente rutiere nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/nb-1-46425.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/nb-1-46425-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv