Un bărbat şi-a pierdut soţia şi cei doi copii într-un accident pe şoseaua care leagă oraşele Gheorgheni şi Miercurea Ciuc. Două fetiţe şi mama lor, în vârstă de 30 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a derapat şi a intrat pe contrasens, unde a fost izbită de un autoturism care circulă regulamentar, scrie Botoșăneanul.ro.

Deși medicii au depus eforturi disperate de a-i salva, nu s-a mai putut face nimic. Medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze pe al doilea copil, care avea doar câteva luni, dar nu au reuşit să îl salveze, mai scrie sursa citată.

În urma impactului, soţul femeii, care era la volan, dar şi celălalt şofer au fost răniţi și transportați la spital. Din cauza tragediei, circulaţia pe drumul care face legătura între oraşele Miercurea Ciuc şi Gheorgheni a fost blocată timp de o oră şi jumătate. 

Tag-uri:
accident, copii, copii morti, harghita

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1548.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1548-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un bărbat şi-a pierdut soţia şi cei doi copii într-un accident pe şoseaua care leagă oraşele Gheorgheni şi Miercurea Ciuc. Două fetiţe şi mama lor, în vârstă de 30 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a derapat şi a intrat pe contrasens, unde a fost izbită de un...

Preluat de la EVZ