Minorul a fost transportat de urgență la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad. Medicii au constat că viața copilului nu este pusă în pericol. 

Copilul ar fi fost însoțit de tatăl său. Un vânător a tras un glonț, care a ratat ținta, s-a lovit de gheață și a ricoșat în piciorul băiatului, potrivit Antena 3.

“Incidentul a avut loc pe un fond de vânătoare 37 din Cârja, zona Murgeni. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Deocamdată, ştim că un copil în vârstă de 13 ani a fost împuşcat în picior şi că el a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spitalul bârlădean, unde a fost diagnosticat cu plagă împuşcată cu fractură de femur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Ghiorghiţă, potrivit Agerpres.ro.

Partida de vânătoare nu era autorizată, potrivit primelor informații.

Copilul urmează să fie transportat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul de Copii “Sf. Maria” din Iaşi.

Tag-uri:
copil, impuscat, vanatoare, murgeni

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1518.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1518-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Minorul a fost transportat de urgență la Spitalul 'Elena Beldiman' din Bârlad. Medicii au constat că viața copilului nu este pusă în pericol. Copilul ar fi fost însoțit de tatăl său. Un vânător a tras un glonț, care a ratat ținta, s-a lovit de gheață și a ricoșat în piciorul...

Preluat de la EVZ