Fostul soț al Mihaelei Rădulescu a povestit cum vedeta a făcut o greșeală imensă atunci când erau împreună. Focoasa brunetă ar fi fost prinsă în pat cu un dansator.

„Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupă”, spune fostul soț al Mihaelei Rădulescu, potrivit AntenaStars. Într-un final, ea a fost iertată pentru relația extraconjugală. 

Într-un interviu acordat, la sfârşitul anului trecut, ziarului „Click!“, unde a fost întrebată dacă mai crede în căsătorie şi dacă ar mai face încă odată acest pas, Mihaela a declarat: „Nu neapărat. Rămân fana iubirii profunde, dar căreia nu-i trebuie o cameră, un pat comun şi-o hârtie ca să existe, ci doar nişte emoţii şi trăiri stabile şi ameţitoare“.  

Tag-uri:
radulescu, mihaela radulescu, inselat, sot, dezvaluiri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1505.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1505-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fostul soț al Mihaelei Rădulescu a povestit cum vedeta a făcut o greșeală imensă atunci când erau împreună. Focoasa brunetă ar fi fost prinsă în pat cu un dansator.„Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupă”,...

Preluat de la EVZ