O femeie a fost reținută, aseară, într-un complex comercial din București după ce a lovit și mușcat polițiștii care fuseseră chemați de o angajată a magazinului care a reclamat că aceasta și-ar fi agresat copilul, informează Poliția Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat că vineri seară, în jurul orei 20.00, o angajată a unei societăți comerciale dintr-un complex situat în Sectorul 2 al Capitalei a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat că o femeie își agresează copilul minor și că, atunci când i-a atras atenția, aceasta a avut un comportament violent și față de ea.

Femeia a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor ajunși la fața locului, a încercat să plece, iar atunci când agenții au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre ei. Ulterior, a fost imobilizată, moment în care l-a mușcat de picior pe celălalt agent.

A fost condusă la secția de poliție pentru audieri, iar copilul a fost preluat de prietenii femeii și, ulterior, în scurt timp, de bunici.

După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 a dispus reținerea femeii pentru ultraj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/scandal-intr-un-mall-din-capitala-femeie-incatusata-de-politisti-dupa-ce-ssi-a-lovit-copilul-video-46408.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/scandal-intr-un-mall-din-capitala-femeie-incatusata-de-politisti-dupa-ce-ssi-a-lovit-copilul-video-46408-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv