Mai concret, documentul sancţionează firme de tip „Uber” ⁣ sau „Taxify”⁣, dar şi aplicaţiile de comenzi online. Dezbatera a început și s-a terminat cu circ. Șoferii au fost furioşi când au aflat că aplicaţiile prin care poţi comanda online un taxi ar urma să fie desfiinţate. Patronii la rândul lor ar prefera să lucreze cu dispeceratul, scrie site-ul ȘtirileProTv.ro. 

Taximetrist: “Pe Facebook eşti tare în gură, dar aici ai tăcut.”

Viorel Radu, Asociația de monitorizare taxi Transilvania: “Dați putere dispeceratelor să analizeze reclamații.”

 Vicol Moldoveanu, taximetrist: “O mare parte din dispecerate ne-au dus în faliment. Să nu mai intervină în afacerea mea. Nu mă poate verifica pe mine.”

Spătaru Ovidiu, taximetrist: “Să țineți cont de părerile taximetriștilor, nu celor care țin picioarele de sub birouri.”

Sunt şi patroni care susţin regulamentul, pentru că, spun ei, aplicaţiile online nu ar avea licenţă

Vasile Ştefănescu, COTAR: “Aplicații ca UBER trebuie să aibă responsabilitate. Nu are acordul meu. E mașina mea, şoferul meu.”

Nicoleta Constantinescu, Taxi Vultur: “Rămânem fără șoferi.”

Reprezentanţii Clever Taxi au încercat să îşi apere afacerea.

Mihai Rotaru, reprezentant Clever Taxi: “Confuzia nu este făcută de consumator. Acest regulament aduce deserviciu consumatorului.”

Șoferii au cerut mai multe parcări doar pentru ei şi s-au plâns că sunt amendaţi prea des de poliţia locală, spre deosebire de cei de la Uber sau Taxify.

Tag-uri:
taxi, taximetristi, scandal, primaria capitalei, uber, taxify

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1493.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1493-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Mai concret, documentul sancţionează firme de tip „Uber” ⁣ sau „Taxify”⁣, dar şi aplicaţiile de comenzi online. Dezbatera a început și s-a terminat cu circ. Șoferii au fost furioşi când au aflat că aplicaţiile prin care poţi comanda online un taxi ar urma să fie desfiinţate. Patronii la rândul lor...

Preluat de la EVZ