„Militarul (care şi-a ucis soţia-n.r.) nu avea, dar cetăţeanul de azi (vineri-n.r.) avea ordin de restricţie. (…) să ştiţi că brăţările electonice sunt ieftine şi doamna Carmen Dan pare preocupată să achiziţioneze bastoane pentru jandarmi. Eu îi dau un sfat public: în loc de bastoane, să achiziţioneze rapid brăţări”,a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la România TV.

Fostul președinte mai spus și că judecătorii „sunt foarte îngăduitori” şi nu dispun arestarea preventivă pentru cei care comit fapte cu violenţă sau săvârşesc acte de pedofilie, în schimb, dispun arestarea pentru ”„te miri ce”, în cazuri care nu au legătură cu violenţa. „Reglementări sunt, problema este cum se aplică”, a spus Băsescu.

Cu privire la cazul militarului care şi-a înjunghiat mortal concubina, o tânără de 25 de ani, într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa, Traian Băsescu a afirmat că militarii îşi ”îngoapă plângerile” între ei, afirmând că este o ”problemă de sistem”, făcând trimitere şi la cazul poliţistului pedofil.

O femeie de 38 de ani a fost înjunghiată, vineri, în apropierea unei grădiniţe din Sectorul 2 al Capitalei, de către soţ, împotriva acestuia fiind emis încă de la sfârşitul anului trecut un ordin de restricţie, scrie Mediafax. 

Tag-uri:
basescu, carmen dan, militar, crima, sotie, ordin de restrictie, bastoane, bratari

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1495.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1495-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Militarul (care şi-a ucis soţia-n.r.) nu avea, dar cetăţeanul de azi (vineri-n.r.) avea ordin de restricţie. (...) să ştiţi că brăţările electonice sunt ieftine şi doamna Carmen Dan pare preocupată să achiziţioneze bastoane pentru jandarmi. Eu îi dau un sfat public: în loc de bastoane, să achiziţioneze rapid brăţări”,a...

Preluat de la EVZ