Madeline Anello-Kitzmiller este numele tinerei de 20 de ani din Statele Unite care, la festivalul Rythm and Vines, a fost filmată cum lovește un bărbat care i-a atins sânii. Femeia susține că, în urma incidentului organizat de Anul Nou în Noua Zeelandă, a primit mii de mesaje în care este criticată, amenințată și degradată, scrie Daily Mail.

Conform tinerei, anumite persoane au creat o petiție prin care cer deportarea ei, iar alți indivizi i-au transmis amenințări cu moartea.

„Sunt persoane care mi-au spus că sunt dezgustătoare şi că ar trebui să-mi fie ruşine”, a afirmat Anello-Kitzmiller, citată de 1 News Now.

„Cineva pretinde ca a publicat online o petiție care avea deja 900 de semnături pentru a mă deporta”, a adăugat tânăra.

Femeia povestește că a fost agresată în repetate rânduri până să îl confrunte pe bărbat și să riposteze, iar prietenul acestuia i-ar fi aruncat o băutură în față. Mai mult, acum a ajuns să fie supranumită „sâni sclipicioși”.

Sursa: Facebook/Youtube

Acuzatorii care au văzut filmarea deja virală îi reproșează că, prin ținuta indecentă, fără sutien și cu sclipici pe sâni, ea ar fi provocat de fapt incidentul.

În urma acestui incident, tânăra a luat inițiativă și a organizat un marș topless în orașul Auckland pentru a protesta împotriva hărțuirii sexuale.

La marș nu există un cod vestimentar, dar participanții care doresc se pot afișa cu „sâni cu sclipici”, având la dispoziție un artist recunoscut pentru a se decora.    

Tag-uri:
noua zeelanda, festival, hartuire, topless, hartuire sexuala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1532.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1532-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Madeline Anello-Kitzmiller este numele tinerei de 20 de ani din Statele Unite care, la festivalul Rythm and Vines, a fost filmată cum lovește un bărbat care i-a atins sânii. Femeia susține că, în urma incidentului organizat de Anul Nou în Noua Zeelandă, a primit mii de mesaje în care...

Preluat de la EVZ