Mai exact, viitorul ministru din Guvernul Dăncilă, îi sfătuia pe români să nu mai plece din ţară, să-şi ia câte două-trei slujbe în paralel şi să muncească mai mult.

„Da, sunt căsătorită cu un cetăţean străin. Chiar dacă aveam posibilitatea să plec în străinătate, faţă de alţi tineri care au ales această cale a exodului, eu am preferat să rămân în ţară. (…) Indiferent cât de greu ar fi, nu este o soluţie să plecăm în străinătate. Ce se întâmplă cu ţara dacă plecăm toţi şi lăsăm o ţară pustie?”, spunea acum patru ani Natalia Intotero.

”Există soluţii. Te poţi angaja să ai trei meserii, să munceşti, şi cu siguranţă rezultatele vor fi la fel din punct de vedere material”, a continuat atunci să dea sfaturi Natalia Intotero, într-un interviu din adevarul.ro

Cine este Natalia Intotero

Născută la 14 ianuarie 1976, în municipiul Brad, deputatul Natalia – Elena Intotero a reuşit să câştige un al doilea mandat de parlamentar în Camera Deputaţilor, ea candidând pe poziţia a doua a listei de deputaţi înaintată de PSD Hunedoara.

Natalia- Elena Intotero şi-a început activitatea politică în cadrul Partidului Social Democrat (PSD) şi a îndeplinit funcţia de preşedinte al TSD Hunedoara.

A fost consilier local în municipiul Brad, iar apoi consilier judeţean în perioada iunie 2004-martie 2009, când a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe pe probleme de relaţii interinstituţionale. A ocupat acest post până în octombrie 2009.

În perioada mai 2012-decembrie 2012 a fost secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, din Guvernul României.

A fost aleasă deputat în anul 2012 în Colegiul uninominal Orăştie-Simeria-Geoagiu. În prezent este preşedinta Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Hunedoara, iar în mandatul de deputat 2012-2016 a fost vicepreşedinta Comisiei de Politică Externă, potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Natalia-Elena Intotero este de meserie profesor, ea absolvind Facultatea de Limba şi Literatura Română-Limba şi Literatura Engleză în anul 2006. În anul 2007 a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene a Universităţii ‘Spiru Haret’ din Bucureşti. De asemenea, este absolventă a cursului postuniversitar organizat de Institutul Diplomatic Român şi a Colegiului Naţional de Apărare. 

Conform declaraţiei de avere depuse la Camera Deputaţilor, Natalia – Elena Intotero deţine împreună cu soţul său cinci terenuri intravilan în municipiul Brad, în suprafaţă totală de 9.406 mp şi un teren agricol de 14.000 mp în satul Crişan, judeţul Hunedoara. Cei doi soţi sunt şi proprietarii unei case de locuit în suprafaţă de 100 mp în Brad şi a unor spaţii comerciale şi de producţie în suprafaţă totală de 931 mp, în acelaşi municipiu. 

În declaraţia de avere a Nataliei-Elena Intotero mai sunt trecute patru maşini, deţinute împreună cu soţul său, dar şi un credit în sumă de 22.000 de lei.

Tag-uri:
natalia, intotero, leac, romani, saraci

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1501.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1501-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mai exact, viitorul ministru din Guvernul Dăncilă, îi sfătuia pe români să nu mai plece din ţară, să-şi ia câte două-trei slujbe în paralel şi să muncească mai mult.„Da, sunt căsătorită cu un cetăţean străin. Chiar dacă aveam posibilitatea să plec în străinătate, faţă de alţi tineri care au...

Preluat de la EVZ