Artistul și-a schimbat sexul, planificând totul în cel mai mic detaliu, însă a fost recunoscut și a ajuns într-o situație foarte ciudată.

Totul a fost, de fapt, o farsă pe care i-a făcut-o  Mariei Buză, chiar la artistă acasă. Mihai Trăistariu a fost nevoit să se deghizeze și să pretindă că vrea să obțină un job la restaurantul actriței, scrie B1.ro.

„Am toalete pe care vreau să mi le curăţaţi. Vreau să văd cum faceţi curăţenie şi dacă se umflă muşchiul. Vă rog să îmi arătaţi cum vă mişcaţi”, i-a spus actriţa lui Mihai Trăistariu. 

Mihai Trăistariu își schimbă treptat interesul și aspiră să devină un cântăreț celebru, după ce a auzit la radio vocea celebrei cântărețe Mariah Carey, fiind fascinat de performanțele vocale excepționale ale acesteia și de întinderea sa vocală ieșită din comun: 5 octave.

 Mihai se apucă astfel de cântat, mai mult din dorința de atinge 5 octave, decât de a urma o carieră din asta. Între anii 1996-1998 el reușește să participe la 18 concursuri naționale de interpretare muzicală, obținând de fiecare dată premii, șapte din acestea fiind trofee. În 1998 este remarcat de producătorul Casei de discuri Sony Music – Romania, cu care semnează un contract pentru 5 ani.

Tag-uri:
traistariu, schimbare de sex, farsa, maria buza, emisiune, deghizat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1484.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1484-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Artistul și-a schimbat sexul, planificând totul în cel mai mic detaliu, însă a fost recunoscut și a ajuns într-o situație foarte ciudată.Totul a fost, de fapt, o farsă pe care i-a făcut-o  Mariei Buză, chiar la artistă acasă. Mihai Trăistariu a fost nevoit să se deghizeze și să pretindă...

Preluat de la EVZ