Fostul președinte este de părere că Soros nu finanțează pe ascuns manifestările, iar tot ce apare în presă sunt doar „teorii ale conspiraţiei”. 

„Recunosc că nu m-am întâlnit cu George Soros niciodată. A devenit vinovatul de serviciu. Nu ştiu de ce Trump îl face vinovatul de serviciu. Eu am fost vreo 10 ani, apoi încă 2-3, acum l-au găsit pe Soroş. Nu cred că Soros a finanţat mişcările de stradă din România. Soroş a câştigat zeci de miliarde din speculaţii burtiere apoi îi întoarce către societăţile care au nevoie.

La noi m-au înlocuit pe mine cu Soroş. El e din anii 90 aici şi nu s-a auzit nimic de el până acum doi ani. Îi scotea Gâdea şi Badea pe timpul meu pe oameni în stradă. Niciun serviciu nu mi-a spus că în timpul mandatelor mele a scos Soros oamenii în stradă.

Nu avem parte de un tratament special. Noi ni-l facem special în relaţia cu cei din Comisia Europeană. Cei care ies în stradă sunt manipulaţi de cei de la televizor.

Nimeni nu a spus am citit legile şi nu sunt în regulă. Sunt de acord însă cu lipsa de transparenţă. Galop de sănătate cu o struţo cămilă politică. A fost o greşeală acea comisie specială şi numirea lui Florin Iordache. Niciuna din cele trei legi nu vizează activitatea penală. Am citit cele trei legi cu creionul în mână. Răspund unor nevoi. A crescut independenţa justiţiei prin aceste schimbări de legi. Şefii de secţie sunt numiţi acum de CSM nu de preşedinte. Le-am spus celor din PMP că pot face ce vor. E un partid liber. Dacă vreţi, puteţi merge şi în piaţă”, a spus Băsescu în direct la România TV.

Tag-uri:
basescu, soros, implicare, prosteste, romania, piata victoriei, manipulare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1486.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1486-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul președinte este de părere că Soros nu finanțează pe ascuns manifestările, iar tot ce apare în presă sunt doar „teorii ale conspiraţiei”. „Recunosc că nu m-am întâlnit cu George Soros niciodată. A devenit vinovatul de serviciu. Nu ştiu de ce Trump îl face vinovatul de serviciu. Eu am fost...

Preluat de la EVZ