Sâmbătă, Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 40 de ani, iar faimoasa cântăreața nu a avut cum să rateze ocazia de a scrie un mesaj înduioșător pentru a sărbători această zi. Andra a distribuit și o fotografie în care apare împreună cu soțul ei.

„La mulţi ani, iubirea mea! Au trecut 40 de ani de când te-ai născut, vreo 12 de când te-am cunoscut, dar cred că te ştiam şi te iubeam de dinainte. Mulţumesc că eşti un soţ, tată şi un om atât de bun! Te iubesc!”, a scris artista despre tatăl celor doi copiii ai ei.

Sursa: Facebook

Recent, Andra a oferit presei mai multe detalii despre viața ei amoroasă. Până acum, artista părea a fi destul de secretoasă când venea vorba de această parte a trecutului ei.

Binecunoscuta artistă a avut, se par, doar doi iubiți înainte de căsătorie.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, potrivit Libertatea.

Tag-uri:
Andra, Maruta, relatie Andra Maruta, zi de nastere Maruta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/andra-maruta_1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/andra-maruta_1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Sâmbătă, Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 40 de ani, iar faimoasa cântăreața nu a avut cum să rateze ocazia de a scrie un mesaj înduioșător pentru a sărbători această zi. Andra a distribuit și o fotografie în care apare împreună cu soțul ei.„La mulţi ani, iubirea mea! Au...

Preluat de la EVZ