Întâlnirea are loc cu scopul de a stabil strategia de comunicare în Parlament în privința audierilor din comisiile de specialitate care ar urma să aibă loc luni, precizează secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. 

“Astăzi are loc o întâlnire condusă de doamna Viorica Dăncilă, prim-ministru desemnat, la care participă noii miniştri desemnaţi şi miniştrii care au fost înlocuiţi. Este o întâlnire pentru a stabilit strategia de comunicare în Parlament în ceea ce priveşte audierile din comisiile de specialitate care vor avea loc luni, pentru a se corela mesajul întregului cabinet în ceea ce priveşte declaraţiile fiecărui ministru pentru mass-media. În acelaşi timp, se câştigă câteva zile suplimentar la ministerele unde trebuie să se predea ştafeta, astfel încât miniştrii care sunt încă în funcţie, împreună cu cei care vor veni, au ocazia să-şi stabilească astăzi detaliile legate de predarea – primirea portofoliului”, a declarat Codrin Ştefănescu, potrivit Agerpres.ro.

De asemenea, Ștefănescu a mai anunțat că duminică va avea loc o reuniune mai largă, la care vor participa parlamentarii social-democraţi şi liderii de organizaţii PSD.

Tag-uri:
premier, dancila, strategie, ministri, intalnire, codrin stefanescu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1514.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1514-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întâlnirea are loc cu scopul de a stabil strategia de comunicare în Parlament în privința audierilor din comisiile de specialitate care ar urma să aibă loc luni, precizează secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. 'Astăzi are loc o întâlnire condusă de doamna Viorica Dăncilă, prim-ministru desemnat, la care participă...

Preluat de la EVZ