O explozie din China a fost distribuită pe rețeaua de socializare Weibo, în timp ce sărbătorile Anului Nou Chinezesc (16 februarie) se apropie, scrie Daily Mail.

Imaginile surprinse arată flăcările care ies din gura de canalizare în timp ce presiunea eliberată îl aruncă pe băiat în aer. Totul s-a întâmplat la doar câteva secunde după ce băiatul a aprins o petardă.

Deocamdată, detaliile despre identitatea băiatului nu sunt cunoscute.

Această explozie din imagini a fost produsă, probabil, de aprinderea gazului metan din canal. Combustia rezultată a produs suficientă forță pentru a-l arunca pe copil la aproximativ 3 metri în aer.

Exact înainte de producere exploziei, un alt băiat poate fi văzut cum se apropie de gura de canalizare, dar se oprește la timp pentru a nu fi lovit în accident.

Sursa: Daily Mail

Informațiile despre incident nu menționează dacă băiatul a supraviețuit sau are răni grave și nici nu se știe unde a avut loc incidentul.

Mesajul de pe rețeaua Waibo îi avertiza pe chinezi să aibă grijă cum serbează Noul An.

Tag-uri:
explozie, patarda, China, exploze petarda, accident petarda

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1519.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1519-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
O explozie din China a fost distribuită pe rețeaua de socializare Weibo, în timp ce sărbătorile Anului Nou Chinezesc (16 februarie) se apropie, scrie Daily Mail.Imaginile surprinse arată flăcările care ies din gura de canalizare în timp ce presiunea eliberată îl aruncă pe băiat în aer. Totul s-a întâmplat...

Preluat de la EVZ