Alexandra, tânăra ucisă cu sânge rece într-un coafor din Titu, a fost condusă pe ultimul drum.

“Am fost la ei (n.r. poliţişti) să cer lămuriri, m-au ignorat, m-au tratat ca pe ultimul om (…) Nu mi-a spus, de certuri ştiu… că se mai certau, a fost batută, a fost dus de jandarmi acolo, scos pe uşa din spate de poliţişti. Ce să mă întrebe nepoţica?! Are 3 ani, încă nu ştie nimic. Ce să-i spun eu ei?! Să-i spun că tatăl ei a omorât-o pe mama ei?!  Unde şi cu ce pleacă în viaţă ea? Cu ce pleacă în viaţă ea, că ea nu ştie absolut nimic, doar baiatul ştie că mama lui a plecat la îngeri şi că va ieşi seara şi se va uita în sus şi va vorbi cu ea. Băieţelul lui Alexandra a fost aici la maică-mea şi a zis că mai vrea să meargă acasă să o mai mângâie o dată pe mama lui şi să o mai pupe, chiar dacă e rece, că el se va duce pe fiecare seară să vorbească cu ea”,  a povestit tatăl femeii ucise, potrivit Romaniatv.net.

CRIMĂ din gelozie! Cine este subofițerul MApN care și-a ÎNJUNGHIAT mortal iubita, într-un coafor

Militarul acuzat că şi-a omorât concubina este angajat al Ministerului Apărării Naţionale din 2009 şi a trecut cu bine toate testările psihologice, ultima fiind făcută în octombrie 2017.

Plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, a fost arestat marţi după ce s-a predat la sediul Poliţiei Titu, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Apărării Naționale.

CRIMA de la Titu putea fi EVITATĂ. Cum au IGNORAT MAI şi MApN, opt ani, un om cu PROBLEME PSIHICE GRAVE

Tag-uri:
coafor, ucisa, femeie, tatal, baietelul, militar, crima, titu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1522.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1522-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Alexandra, tânăra ucisă cu sânge rece într-un coafor din Titu, a fost condusă pe ultimul drum.'Am fost la ei (n.r. poliţişti) să cer lămuriri, m-au ignorat, m-au tratat ca pe ultimul om (...) Nu mi-a spus, de certuri ştiu... că se mai certau, a fost batută, a fost dus...

Preluat de la EVZ