Sandra Popovici, nepoata lui Neagu Djuvara, a vorbit despre ultimele momente din viața acestuia și a spus că a murit cu sufletul împăcat.  „A murit la spital la 1.30, după-amiază, și am fost cu el. 

A spus: Vă iubesc! A fost super, super clar și sufletește și intelectual până la ora 1.30. Era la fel ca la 30 de ani, cald, șarmant, a vorbit, a spus exact ce vrea pentru generațiile viitoare. Cred că era în pace cu lumea”, a spus nepoata acestuia pentru TVR. 

Istoricul Neagu Djuvara a murit, joi, la aproape 102 ani. Potrivit primelor informații, istoricul a fost răpus de o pneumonie.

Născut la 18/31 august 1916, în București, dintr-o familie aristocrată de origine aromână, Neagu Djuvara a fost istoric, diplomat, filozof, jurnalist și romancier.

Tag-uri:
Djuvara, neagu Djuvara, moarte, ultimele cuvinte, imormantare, pneumonie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1488.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1488-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Sandra Popovici, nepoata lui Neagu Djuvara, a vorbit despre ultimele momente din viața acestuia și a spus că a murit cu sufletul împăcat.  „A murit la spital la 1.30, după-amiază, și am fost cu el.  A spus: Vă iubesc! A fost super, super clar și sufletește și intelectual până la...

Preluat de la EVZ