Femeia înjunghiată mortal de către soţ avea ordin de restricţie împotriva acestuia din noiembrie 2017, cu o durată de 6 luni, fiind emis de Judecătoria Sectorului 2, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Femeia în vârstă de 38 de ani, care era şi directoarea grădiniţei unde a fost înjunghiată, a murit, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Ea avea certuri dese cu soţul său, cel care ar fi atacat-o de altfel, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine.

„Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa”, a declarat o vecină pentru sursa citată.

Soţul femeii a fost  audiat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă la Secţia 8 de Poliţie, apoi a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul București.

Potrivit unor surse judiciare, atacatorul ar fi încercat iniţial să se sinucidă, dar nu are leziuni mari.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), grădiniţa, care se numeşte Funnyland, nu este acreditată de către Ministerul Educaţiei, iar Inspectoratul va trimite o adresă oficială către Poliţie prin care să informeze că această grădiniţă funcţioneaza ilegal.

„Am primis SMS în timp ce eram în Comitetul Executiv Naţional (CExN), înţeleg că a fost reţinut agresorul, se vor lua măsurile legale”, a declarat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, potrivit Poliţiei Capitalei.

Tag-uri:
gradinita, crima, femeie, injunghiata, politia capitalei

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1504.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1504-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Femeia înjunghiată mortal de către soţ avea ordin de restricţie împotriva acestuia din noiembrie 2017, cu o durată de 6 luni, fiind emis de Judecătoria Sectorului 2, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.Femeia în vârstă de 38 de ani, care era şi directoarea grădiniţei unde a fost înjunghiată, a...

Preluat de la EVZ