Un adolescent a fost împușcat mortal și cel puțin două persoane au fost rănite după ce mai mulți bărbați cu cagule au deschis focul într-un loc de joacă situat în centrul Amsterdamului.

Incidentul a avut loc în zona Grote Wittenburgerstraat/Centrum Oost, care se află la aproximativ 20 de minute de mers de gara centrală.

Poliția olandeză a confirmat că există “multiple victime”. Cel puțin două persoane au fost transportate la spital, cu răni grave.

Atacatorii sunt în libertate, dar oficialii au anunțat că nu este vorba de un atentat cu caracter terorist, fiind cel mai probabil o răfuială între bande rivale.

“Au fost trase mai multe focuri de armă, sunt mai multe victime. O persoană a murit, iar alte două au fost transportate la spital”, a transmis poliția din Amsterdam, prin intermediul contului de Twitter.

Potrivit martorilor citați de către publicația olandeză De Telegraaf, persoana ucisă este un adolescent, care a fost împușcat

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/atac-armat-la-amsterdam-un-adolescent-a-fost-ucis-iar-mai-multe-persoane-au-fost-ranite-video-46403.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/atac-armat-la-amsterdam-un-adolescent-a-fost-ucis-iar-mai-multe-persoane-au-fost-ranite-video-46403-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv