”După atâtea întâmplări grele, nu știu dacă mai gândesc. Încerc să mă gândesc la câte  un proiect, la ce însemna anul 2015-2016. Poate nu mai am nici suportul să mă sfătuiesc cu cineva în mod special. Nu mai știu. E mai bine, e mai puțin bine…”, a spus Arșinel, potrivit antena3.ro.

Alexandru Arșinel, ULTIMA SCRISOARE pentru Stela Popescu. MESAJ cutremurător și emoționant în ajun de Crăciun: „Câteodată trebuie să mori ca să ai…”

Arșinel, ultima scrisoare către Stela Popescu

“Câteodată trebuie să mori ca să ai parte de o slujbă atât de minunată. Să mă iertaţi că nu am să vorbesc liber, pentru că îmi este greu. Am avut câteva zile infernale. A plecat Stela! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Stela! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă, fără tine.

După 4 decenii în care am împărţit aplauze şi lacrimi … vei rămâne steaua noastră. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer, în constelaţia marilor valori care nu mai sunt printre noi” sunt gândurile aşternute în ultima scrisoare a lui Alexandru Arşinel către Stela Popescu. Pe 21 decembrie actriţa ar fi împlinit 82 de ani. Vă reamintim că regretata artistă s-a stins din viaţă după ce a suferit un atac cerebral vascular. Ea era singură în casă şi nimeni nu a putut să o salveze,  ascris actorul în ultima sa scrisoare pentru Stela Popescu. informează cancan.ro.

Tag-uri:
arsinel, stela, stela popescu, doborat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1506.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1506-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
”După atâtea întâmplări grele, nu știu dacă mai gândesc. Încerc să mă gândesc la câte  un proiect, la ce însemna anul 2015-2016. Poate nu mai am nici suportul să mă sfătuiesc cu cineva în mod special. Nu mai știu. E mai bine, e mai puțin bine...”, a spus Arșinel,...

Preluat de la EVZ