Victor Hănescu, fost jucător de Cupă Davis pentru România, conisderă că daneza a provocat în mod intenționat un moment care a schimbat soarta partidei din finala Australian Open și i-a adus supremația în WTA.

Astfel, tenismenul spune că în setul decisiv, în care Simona Halep a revenit de la 1-3 la 4-3, Carolina Wozniacki a cerut intervenția medicului, acuzând dureri la genunchi. Au urmat câteva minute, în care cele două sportive au stat pe bancă, iar la revenire Simona a părut total vlăguită.

Victor Hănescu o acuză pe Wozniacki că a vrut în mod intenționat să întrerupă jocul, ea neavând în mod real nevoie de intervenția medicilor.

„Acea pauză cerută de Caroline a venit dintr-odată. Nu o anunța nimic. Nu a fost ca la Simona, care a acuzat mai mult timp că nu se simte bine până să ceară intervenția medicului. E posibil să fi fost o strategie. Până la urmă, dacă așa a fost, chiar e meritul ei pentru că a avut luciditate în momentele alea și a știut să îi taie ritmul Simonei”, a declarat Victor Hănescu la DigiSport.

Tag-uri:
hanescu, halep, Wozniacki, acuzatii, australian open, wta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1531.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1531-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Victor Hănescu, fost jucător de Cupă Davis pentru România, conisderă că daneza a provocat în mod intenționat un moment care a schimbat soarta partidei din finala Australian Open și i-a adus supremația în WTA.Astfel, tenismenul spune că în setul decisiv, în care Simona Halep a revenit de la 1-3 la...

Preluat de la EVZ