Cinci persoane au fost rănite, azi, în urma unui carambol în care au fost implicate trei mașini, pe Calea Turzii, în apropiere de localitatea Feleac, din județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, patru din cele cinci victime rănite în accidentul produs între trei mașini au fost transportate la spital, conștiente.

„Două echipaje cu modul de descarcerare, unul SMURD de terapie intensivă și o ambulanță SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc pe Calea Turzii din apropierea localității Feleac. Cinci persoane au primit asistență medicală de urgență, dintre care patru au fost transportate la spital, toate în stare de conștiență”, potrivit ISU Cluj.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil din mașinile implicate în evenimentul rutier.

Sursă foto: stiridecluj.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-carambol-cu-trei-masini-cinci-persoane-ranite-galerie-foto-46417.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-carambol-cu-trei-masini-cinci-persoane-ranite-galerie-foto-46417-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv