Primarul orașului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a inaugurat cu fast câteva toalete dintr-o unitate de învățământ, momentul incluzând și o tăiere de panglică. După ce imaginile au apărut în mediul online, edilul recunoaște că nu a fost o idee inspirată.

Conducerea Școlii „Elena Cuza”, din centrul orașului Piatra Neamț, a organizat, joi, festivitatea inaugurării toaletelor inclusiv cu momentul tăierii unei panglici, care a fost agățată de ușa de la baie. La inaugurare, gazdele au organizat festivitatea invitând elevii, părinții, dar și pe primar, care a fost fotografiat în interiorul toaletei. Edilul a postat fotografiile din toaleta școlii pe o rețea de socializare.

Contactat, primarul Dragoș Chitic a recunoscut, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nu a fost o idee foarte inspirată să fie pozat și să fie postate acele poze pe Internet.

„Am fost invitat de către conducerea Școlii Elena Doamna să vizitez unitatea de învățământ, în cadrul căreia au fost făcute mai multe investiții, nu doar cele trei toalete destinate fetelor care învață acolo. Investițiile au fost făcute din banii părinților, dar și cu o contribuție a Primăriei Piatra Neamț. A fost vorba despre reabilitarea unor clase, despre montarea unor camere de supraveghere, dar și despre modernizarea a trei toalete. Conducerea școlii m-a invitat să inaugurez aceste investiții. E adevărat că nu a fost o idee foarte inspirată să fiu pozat când tăiam panglica la inaugurarea toaletelor și ca acele fotografii să fie postate”, a declarat vineri Dragoș Chitic, pentru Mediafax.

Fotografiile în care Chitic apare inaugurând toaletele au fost șterse din contul de de facebook al acestuia la scurt timp.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/wc-inaugurat-cu-fast-la-o-scoala-primarul-a-taiat-panglica-la-inagurare-nu-a-fost-o-idee-inspirata-46376.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/wc-inaugurat-cu-fast-la-o-scoala-primarul-a-taiat-panglica-la-inagurare-nu-a-fost-o-idee-inspirata-46376-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv