Criminalul, fostul soț al femeii era, după câte se pare, măcinat de gelozie şi de aceea a pus în aplicare planul diabolic, vineri, la prânz. De altfel, Marius Cristian Boţan nu mai avea voie să se apropie de femeia care i-a căzut victimă pe 26 ianuarie, conform unui ordin judecătoresc de restricţie pe care aceasta îl obținuse.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, femeia s-a plâns de rele tratamente aplicate de fostul soţ şi, de teamă, a cerut ajutorul autoritățilr. Chiar în Ajunul Crăciunului, Judecătoria Sectorului 2 al Capitalei a emis ordinul de protecţie pentru Nicoleta Boţan. Astfel, Marius Cristian Boţan a fost evacuat din locuinţă și audiat cu privire la cele semnalate de femeie. Potrivit sursei citate, tot atunci i s-a adus la cunoştinţă ordinul de restricţie.

Bărbatul a fost luat pe sus şi scos cu forţa din casă de poliţişti. În aceeaşi zi a fost audiată şi fosta soţie, Nicoleta Boţan. Ei i s-a explicat ce reprezintă ordinal și până la ce distanţă se poate apropia de ea fostul soţ. El nu trebuia să se apropie de ea la mai puţin de 200 de metri sau să ia legătura telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, mai scrie Cancan.

În afara ordinului de protecţie, care a survenit în urma anunţului femeii, o altă plângere împotriva bărbatului nu a mai fost înregistrată la Poliţie.  

Tag-uri:
informatii, nicoleta botan, crima gradinita, crima bucuresti, gradinita, femeie moarta, criminal gradinita

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1466.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1466-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Criminalul, fostul soț al femeii era, după câte se pare, măcinat de gelozie şi de aceea a pus în aplicare planul diabolic, vineri, la prânz. De altfel, Marius Cristian Boţan nu mai avea voie să se apropie de femeia care i-a căzut victimă pe 26 ianuarie, conform unui ordin judecătoresc...

Preluat de la EVZ