Mai mult, femeia de afaceri se gândește chiar să dea în judecată autoritățile din Elveția, din cauza accidentului în urma căruia s-a ales cu o fractură serioasă la șold, informează Cancan. În urma celor întâmplate, Monica Tatoiu a fost operată la o clinică particulară din Italia.

CLIPE DE COȘMAR pentru Monica Tatoiu. Vedeta a ajuns DE URGENȚĂ la spital, după un GRAV accident la schi

„La ei e ca la c…e, întâi plăteşti, abia apoi te ia elicopterul. Ţi-ai rupt gâtul pe pârtie, mori acolo, ei zic: cash sau card. Abia apoi te ia elicopterul de acolo şi te duce la spital. Nu mai înjuraţi România, în România nu s-ar fi întâmplat niciodată aşa ceva”, a declarat, recent, femeia de afaceri, vizibil revoltată.

Monica Tatoiu și-a făcut TESTAMENTUL. ANUNȚ-ȘOC făcut după accidentul de schi. „Mă ARZI şi mă duci în Guadelupa”

„Smurd-ul ar fi intervenit imediat. Prin anii ’80 salvamontiştii m-au cărat pe braţe când m-am accidentat”, a încheiat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu S-A OPERAT! Mesajul pe care l-a transmis fanilor

Tag-uri:
monica tatoiu, proces, autoritati, elvetia, accident de schi, monica tatoiu operatie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1448.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1448-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mai mult, femeia de afaceri se gândește chiar să dea în judecată autoritățile din Elveția, din cauza accidentului în urma căruia s-a ales cu o fractură serioasă la șold, informează Cancan. În urma celor întâmplate, Monica Tatoiu a fost operată la o clinică particulară din Italia.CLIPE DE COȘMAR pentru...

Preluat de la EVZ