Inițial, apelul la 112 a fost că o mașină a luat foc pe DN3 în curba dinspre Cobadin spre Viișoara, însă apelantul a revenit, spunând că autoturismul s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu alt autovehicul. Echipe de pompieri de la ISU Dobrogea cu o autospecială și o ambulanță de la SAJ Constanța se îndreaptă spre locul faptei.

Din primele informații, se pare că de vină este un șofer de 18 ani care după ce s-a izbit de u autoturism care circula regulamentar, s-a răsturant cu mașina și a rămas încarcerat între fiarele îndoite. Localnicii din zonă spun că victima este inconștientă. 

Potrivit cadrelor medicale, în urma accidentului, doar tânărul șofer a fost transportat  la Spitalul Județean de Urgență Constanța, cu traumatism cranio cerebral și traumatism coloană lombară.

Tag-uri:
accident, Constanța, șofer, DN3, Viișoara, ISU Dobrogea, SAJ

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-viisoara-dn.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-viisoara-dn-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Inițial, apelul la 112 a fost că o mașină a luat foc pe DN3 în curba dinspre Cobadin spre Viișoara, însă apelantul a revenit, spunând că autoturismul s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu alt autovehicul. Echipe de pompieri de la ISU Dobrogea cu o autospecială și...

Preluat de la EVZ