O femeie și bunica ei, care a ajutat-o să nască, sunt bănuite ca ar fi îngropat bebelușul născut viu în grădina casei în care locuiau, din județul Covasna, în acest caz fiind începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de omor. Cele două sunt cunoscute cu afecțiuni psihice.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, vineri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, procurorii au dispus, în urma unui denunț verbal, începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie – omor.

”Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în data de joi, în urma unui denunț verbal, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Baraolt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, anterior cu patru zile, numita Erdely Mikes Judit Renata, aflându-se la domiciliul său, a dat naștere unui copil de sex masculin viu, ajutată fiind la naștere de bunica acesteia, Bandi Varvara, existând suspiciuni că fătul a fost îngropat în grădină. Ambele persoane sunt diagnosticate cu boli de natură psihică”, se arată în comunicat

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele două femei sunt bănuite că ar fi îngropat bebelușul în grădina casei, însă în acest moment cercetările sunt in rem.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/socant-bebelus-ingropat-de-viu-in-gradina-de-mama-si-strabunica-46379.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/socant-bebelus-ingropat-de-viu-in-gradina-de-mama-si-strabunica-46379-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv