Simona Halep nu era creditată cu prima șansă la câștigarea trofeului de la Australian Open până joi, însă situația s-a schimbat după ce eleva lui Darren Cahill a reușit o calificare superbă în finală.

Angelique Kerber era cotată drept favorită să ridice trofeul de la Australian Open deasupra capului, însă Simona Halep a devenit preferata caselor de pariuri după ce a învins-o pe nemțoaică, scor 6-3, 4-6, 9-7. Înaintea semifinalelor, ierarhia întocmită de bookmakeri arăta astfel: Kerber (2,50), Halep și Wozniacki la egalitate, cu o cotă de 3,50, și Elise Mertens (9,00).

După numai o zi, Simona și Caroline nu mai au șanse egale la câștigarea titlului, victoria epică a liderului mondial impresionându-i pe specialiștii caselor de pariuri! Astfel, Halep devine favorită în finala cu Wozniacki, cotele fiind destul de clar în favoarea româncei. Simona a primit 1,65 la majoritatea caselor de pariuri, în timp ce daneza are o cotă de 2,25.

Simona a întâlnit două jucătoare de top în ultimele două partide (Pliskova și Kerber), pe când Caroline a jucat împotriva unor adversare accesibile (Suarez Navarro și Mertens). Acesta este un argument serios pentru un triumf al lui Halep, însă Wozniacki are de partea ei scorul întâlnirilor directe: 4-2, după ce precedentele trei confruntări au fost câștigate de sportiva scandinavă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-favorita-caselor-de-pariuri-la-castigarea-australian-open-46372.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-favorita-caselor-de-pariuri-la-castigarea-australian-open-46372-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv