Potrivit ultimelor informații, instalarea noului guvern aduce schimbări majore asupra legii Insolvenței. Astfel, o firmă nu va putea rămâne în faliment mai mult de 2 ani sau dacă nu îşi respectă planul de conformare pe o perioadă mai mare de 6 luni, după cum se arată în programul de guvernare propus de premierul desemnat, Viorica Dăncilă.

În plus, se doreşte şi modificarea Legii 31/1990 în aşa măsură încăt o persoană să nu mai poată înfiinţa  „o societate un anumit număr de ani dupa 2 insolvenţe”, informează Hot News.

Potrivit sursei citate, în programul de guvernare se mai prevede şi constituirea unei structuri în cadrul ANAF „pe tematica firmelor cu pierderi continue (peste 3 ani la rand), companiilor care au cifră de afaceri nulă şi a creditelor acordate de acţionarii privaţi propriilor firme cu pierderi, precum şi consolidarea Direcţiei de Preţuri de Transfer din aceeaşi instituţie”.

„Vom aduce modificări legislaţiei, astfel încât firmele cu capital negativ să-şi reîntregească capitalul şi ANAF-ul să fie împuternicit cu urmărirea îndeplinirii acestei condiţii”, se mai arată în documentul citat.

Tag-uri:
schimbari, legea insolventei, faliment, psd alde, guvern, dancila, modificari

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1458.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1458-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Potrivit ultimelor informații, instalarea noului guvern aduce schimbări majore asupra legii Insolvenței. Astfel, o firmă nu va putea rămâne în faliment mai mult de 2 ani sau dacă nu îşi respectă planul de conformare pe o perioadă mai mare de 6 luni, după cum se arată în programul de guvernare...

Preluat de la EVZ