Un minor de 15 ani din Cluj-Napoca a fost tâlhărit într-o stație de autobuz din centrul orașului. Sub amenințarea unui cuțit, minorul a rămas fără banii pe care îi avea.

“La data de 24 ianuarie, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin 112 de un minor de 15 ani cu privire la faptul că în jurul orelor 22:55, o persoană necunoscută de sex masculin, prin amenințare cu un cuțit, l-a deposedat de suma de 5 lei, în timp ce se afla într-o stație de transport în comun pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Polițiștii, jandarmii, un echipaj al poliției locale, cu ajutorul cetățenilor, au reușit identificarea acestuia în persoana unui bărbatul de 31 ani, din municipiul Câmpia Turzii”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Tâlharul a fost prins și reţinut pentru 24 ore, acuzația fiind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cazul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca în vederea luării unor măsuri preventive, informează monitorulcj.ro. 

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului.

Tag-uri:
copil, jefuit, cluj, copil jefuit, cluj napoca jafuri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1420.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1420-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un minor de 15 ani din Cluj-Napoca a fost tâlhărit într-o stație de autobuz din centrul orașului. Sub amenințarea unui cuțit, minorul a rămas fără banii pe care îi avea.“La data de 24 ianuarie, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin 112 de un minor...

Preluat de la EVZ