Aceste sancţiuni financiare vizează 21 de persoane, între care un ministru adjunct al energiei, şi nouă entităţi, a anunţat Trezoreria SUA, potrivit reuters.com.

Printre oficialii incluşi pe lista lărgită cu sancţiuni figurează ministrul adjunct al energiei din Rusia, Andrei Cerezov, şi un şef de departament din cadrul aceluiaşi minister.

Ei au făcut deja obiectul unor sancţiuni pentru deturnarea a patru turbine fabricate de Siemens către Crimeea pentru a furniza energie electrică în teritoriul anexat de Rusia. Includerea companiei ruse Power Machines, care colaborează cu Siemens, pe această listă cu sancţiuni se pare că are legătură tot cu problema celor patru turbine.

Dintre entităţile sancţionate, Reuters mai menţionează multiple subsidiare ale producătorului de petrol Surgutneftegaz.

Tag-uri:
sua, lista neagra, rusia, anunt

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1461.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1461-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Aceste sancţiuni financiare vizează 21 de persoane, între care un ministru adjunct al energiei, şi nouă entităţi, a anunţat Trezoreria SUA, potrivit reuters.com. Printre oficialii incluşi pe lista lărgită cu sancţiuni figurează ministrul adjunct al energiei din Rusia, Andrei Cerezov, şi un şef de departament din cadrul aceluiaşi minister.Ei au...

Preluat de la EVZ