Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, a devenit mămică anul trecut și se bucură din plin de acest lucru. Puțini știu însă detalii legate de viața Simonei. Prezentatoarea de televiziune este absolventă a Facultății de Filologie din Iași, scrie Libertatea.

Potrivit sursei citate, în anul doi de studenție, Simona Gherghe a fost în probe la un post de radio, acolo unde a făcut tot posibilul să se facă remarcată.

În cadrul unui interviu acordat recent, Simona Gherghe a dezvăluit totul despre acest lucru. „M-am dus la un examen în urma căruia s-au ales reporteri-prezentatori pentru un post de radio. În timpul perioadei de probă am reușit să fac o știre care i-a impresionat pe șefii mei: eram în tramvai și, la un moment dat, pe stradă, l-am văzut trecând pe Ovidiu Lipan Țăndărică. Am sărit din mers și am făcut un interviu cu el”,a povestit prezentatoarea de televiziune.

Tag-uri:
simona gherghe, studii, cariera

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1462.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1462-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, a devenit mămică anul trecut și se bucură din plin de acest lucru. Puțini știu însă detalii legate de viața Simonei. Prezentatoarea de televiziune este absolventă a Facultății de Filologie din Iași, scrie Libertatea.Potrivit sursei citate, în anul doi de studenție,...

Preluat de la EVZ