Soarta familiei Lis s-a schimbat la 180 de grade în ultimii ani, de când Viorel a aflat că suferă de anevrism. Tratamentele scumpe l-au dus în pragul falimentului, așa că cei doi soți nu își mai pun problema să plece în vacanțe sau să-și achiziționeze lucruri scumpe. „Unde să mergem în concediu? Nu ne arde de așa ceva, nu avem nici bani și nici dispoziția necesară. Noi ne rugăm să fim sănătoși și atât, nu ne mai arde de concedii”, spunea Oana Lis, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, Viorel Lis îşi permite cu greu să-şi achiziţioneze toate medicamentele şi să-şi facă toate investigaţiile medicale  pentru a ține sub control starea de sănătate pe care o are. Ca să facă rost de bani, soţia lui a vrut să-i vândă costumele pe care fostul edil al Capitalei nu le mai poartă, scrie Antena 3.

„Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor?! Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia în total 3.000 de lei. 2.000 de lei de peurma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r. asociaţia revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea”, a povestit Oana Lis.

Tag-uri:
viorel lis, oana lis, viorel lis bani, probleme financiare, viorel lis boala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1387.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1387-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Soarta familiei Lis s-a schimbat la 180 de grade în ultimii ani, de când Viorel a aflat că suferă de anevrism. Tratamentele scumpe l-au dus în pragul falimentului, așa că cei doi soți nu își mai pun problema să plece în vacanțe sau să-și achiziționeze lucruri scumpe. „Unde să...

Preluat de la EVZ