În localitatea de pe coasta Mării Adriatice s-a întâmplat atunci ceva extraordinar, susțin cercetătorii pasionați de extratereștri.

Cel puțin așa susține un sociology, care este și expert aerospațial. Acesta afirmă că un OZN a aterizat și a permis ca doi localnici să viziteze nava. Mai mult, acesta are dovezi.

Roberto Pinotti a publicat aceste informații într-o carte, lucrare în care apare și o serie de poze. Potrivit lui Pinotti, celor doi localnici li s-a permis să facă fotografii în navă și au reușit chiar să surprindă o imagine cu extraterestrul. Evident, calitatea lor lasă mult de dorit, precizează Antena3.

Specialiștii în domeniu spun că sunt sceptici, dar nu resping din start posibilitatea ca fotografiile să fie autentice.

Tag-uri:
OZN, UFO, extraterestri, poveste, Francavilla, Italia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1418.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1418-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
În localitatea de pe coasta Mării Adriatice s-a întâmplat atunci ceva extraordinar, susțin cercetătorii pasionați de extratereștri.Cel puțin așa susține un sociology, care este și expert aerospațial. Acesta afirmă că un OZN a aterizat și a permis ca doi localnici să viziteze nava. Mai mult, acesta are dovezi.Roberto Pinotti a...

Preluat de la EVZ