“Cred că toată lumea știe acum că am trei picioare”, a scris Reese pe Twitter, după ce a văzut munca dezastruoasă făcută de Annie Leibovitz pentru revista Vanity Fair.

Găsind la fel de amuzant, Oprah îi răspunse lui Reese: ” Accept cel de-al treilea picior. După cum știu că şi tu accepți mâna a treia”.

Vanity Fair a negat că ar fi greşit cei de la editare şi că i-ar fi dat lui Reese trei picioare, susținând că este doar o iluzie optică cauzată de căptușeala rochiei pe care o poartă.

Dar nu e totul, Oprah Winfrey, în vârstă de 63 de ani, a primit din greșeală trei mâini pe coperta revistei cu pricina, iar reţelele de socializare s-au încins.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Tag-uri:
Oprah, Reese Witherspoon, trei mâini, trei picioare, Vanity Fair

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1459.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1459-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
'Cred că toată lumea știe acum că am trei picioare', a scris Reese pe Twitter, după ce a văzut munca dezastruoasă făcută de Annie Leibovitz pentru revista Vanity Fair.Găsind la fel de amuzant, Oprah îi răspunse lui Reese: ' Accept cel de-al treilea picior. După cum știu că şi...

Preluat de la EVZ