Vedeta a mărturisit de curând că ă îşi doreşte să facă o şedinţă de spiritism în timpul căreia să poată să ia legătura cu spiritul Mărioarei  sau al tatălui ei. Un specialist spune însă că această experiență vine cu anumite riscuri. 

„Aş fi foarte curioasă şi emoţionată să ştiu cum mă vede mama mea acum, având în vedere omul care sunt acum, cum vă vede tatăl meu… Aş vrea să ştiu dacă mamei mele îi pare rău că lucrurile s-au întâmplat cum s-au întâmplat. (….) Sunt foarte curioasă”, a dezvăluit Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “XNS”.

 Marioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015, după ce trupul său a fost măcinat de mai multe boli. Ea suferea de insuficienţă renală cronică și. Parapsiholoaga Geta Heimerl a explicat că spiritismul este o practică foarte periculoasă. 

Tag-uri:
zavoranu, oana zavoranu, mioara, spiritism, declaratii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1405.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1405-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Vedeta a mărturisit de curând că ă îşi doreşte să facă o şedinţă de spiritism în timpul căreia să poată să ia legătura cu spiritul Mărioarei  sau al tatălui ei. Un specialist spune însă că această experiență vine cu anumite riscuri. „Aş fi foarte curioasă şi emoţionată să ştiu cum...

Preluat de la EVZ