Imediat cde a fost propusă pentru funcția de ministru al Sporturilor, Ioana a scris  un mesaj pe contul său de Facebook:

”Voi fi un ministru care se va dedica în mod constant cauzei nobile de a uni, (şi nu de a dezbina) de a aduce oamenii lângă oameni! Nu am să mă las până nu am să redau sportului românesc demnitatea pe care o merită, să promovez respectul faţă de valorile incontestabile ale celor care prin performanţa lor în acest domeniu, fac onoare României! Pentru că, fără un respect reciproc şi o comunicare deschisă şi sinceră, proiectele pe care le voi iniţia ca ministru nu se vor putea concretiza cu rapiditatea pe care mi-o propun.

Este o responsabilitate uriaşă! Cuvintele mele nu contează (sunt prea puţin importante), ceea ce contează este că PSD a reuşit să demonstreze încă o dată că îşi poate rezolva luările de poziţii diferite, printr-o analiză lucidă şi deschisă. PSD a reconfirmat că este un partid democratic, iar prioritate zero o reprezintă în acest moment implementarea cât mai rapidă a măsurilor şi proiectelor din programul de guvernare. Rămân acelaşi om devotat oamenilor care îndrăznesc să creadă în România! Acelaşi om devotat tinerilor din această ţară şi aspiraţiilor lor”.

În urmă cu 2 ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o ”milionara sexy” pe Ioana Bran. Ea este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran.

Ioana a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, potrivit Presasm.ro

Ioana Bran este absolventa Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca și are un masterat în audit şi expertiză contabilă.

A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deține funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

Tag-uri:
ministri, ioana bara, ministrul tineretului si sportului, satu mare, milionara, 31 de ani, galerie foto

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1455.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1455-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Imediat cde a fost propusă pentru funcția de ministru al Sporturilor, Ioana a scris  un mesaj pe contul său de Facebook:”Voi fi un ministru care se va dedica în mod constant cauzei nobile de a uni, (şi nu de a dezbina) de a aduce oamenii lângă oameni! Nu am...

Preluat de la EVZ