Adrian Petruț, directorul Liceului Tehnologic “Mihai Eminescu” din Jimbolia, a fost chemat, vineri, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș pentru a da explicații după ce, pe pagina sa de Facebook, a distribuit mai multe postări cu mesaje obscene. Ultimul este un text intitulat „Flexibilitatea cuvântului p….”. Cuvântul incriminat apare ”doar” de 18 ori, astfel că elevii lui pot învăța expresii noi. Într-o altă postare se exprimă virulent la adresa PSD (”M… PSD”). În alta dă un exemplu despre cum îți poți stresa vecinii, scriind ”Sunt plecat să-mi f… vecina”.

Adrian Petruț susține că nu este prieten pe Facebook cu niciun elev din școala pe care o conduce. Totuși setările paginii sale sunt cu postările publice, adică pot vfi văzte și apreciate inclusiv de cei care nu îi sunt prieteni.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, susține că directorul liceului din Jimbolia a fost chemat la sediul instituției pe care o conduce pentru a da explicații, fiind începută o cercetare administrative în cazul său. “Vom lua o hotărâre în ceea ce-l privește pe directorul liceului din Jimbolia în Consiliul de Administrație al ISJ Timiș”, a mai precizat Aura Danielescu.

 

Tag-uri:
director, obscenitati, facebook, adrian petrut, jimbolia, liceu, isj timis, timis

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1456.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1456-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Adrian Petruț, directorul Liceului Tehnologic “Mihai Eminescu” din Jimbolia, a fost chemat, vineri, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș pentru a da explicații după ce, pe pagina sa de Facebook, a distribuit mai multe postări cu mesaje obscene. Ultimul este un text intitulat „Flexibilitatea cuvântului p….”. Cuvântul incriminat apare ”doar”...

Preluat de la EVZ