El a scris și un mesaj: ”Un program de investiții în unitățile școlare din Piatra Neamț pentru a asigura o infrastrucură educațională de cea mai bună calitate. Împreună vom reuși să avem o infrastrucură școlară modernă de care să se bucure elevii, cadrele didactice și părinții”.

Totodată, la inaugurarea grupurilor sanitare au participat și oficiali ai Consiliului Local, ai Primăriei și ai Inspectoratului Școlar Neamț.

Investiția a costat aproximativ 42.000 de lei și a fost realizată din bugetul local. Renovarea toaletelor a constat în înlocuirea instalațiilor de apă vechi, zugrăvirea pereților și a tavanului, precum și înlocuirea chiuvetelor și a WC-urilor. Deocamdată, au fost renovate doar toaletele pentru fete, urmând ca cele pentru băieți să fie gata mai târziu, după ce primăria va plăti alți 40.000 de lei pentru lucrări.

Tag-uri:
toalete, piatra neamt, inaugurare, panglica, edil

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/dragoschitic1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/dragoschitic1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
 El a scris și un mesaj: ”Un program de investiții în unitățile școlare din Piatra Neamț pentru a asigura o infrastrucură educațională de cea mai bună calitate. Împreună vom reuși să avem o infrastrucură școlară modernă de care să se bucure elevii, cadrele didactice și părinții”.Totodată, la inaugurarea grupurilor...

Preluat de la EVZ