Vasul de toaletă, opera artistului italian Maurizio Cattelan, este realizat din aur de 18 carate şi este perfect funcţional. Acesta a fost intitulat „America”. Obiectul a fost expus în 2016 într-o toaletă din Muzeul Guggenheim unde a fost utilizat de peste 100.000 de persoane care au dorit să se bucure de un moment intim petrecut în condiţii de lux şi extravaganţă, notează agora.md.

Oferta muzeului a venit ca răspuns la solicitarea Casei Albe de a împrumuta tabloul „Landscape with Snow”, realizat în secolul al XIX-lea de pictorul olandez Vincent Van Gogh, pentru decorarea apartamentelor private ale preşedintelui şi al Primei Doamne.

Fără îndoială Donald Trump este cel mai extravagant preşedinte din istoria SUA iar opulenţa se împacă foarte bine cu el. Este ştiut şi faptul că Trump e ahtiat după aur, poate şi de asta muzeul a reacţionat în acest mod: decât un tablou extrem de valoros pe care lumea vine să-l admire, mai bine un WC de aur. De exemplu, duplexul său din New York, situat la etajul 66 în Trump Tower, are aur de 24 de carate pe absolut toate obiectele, până şi lenjeriile de pat sunt brodate cu fir de aur.

Purtătoarea de cuvânt a Muzeului Guggenheim a refuzat să comenteze, iar reprezentanţii Casei Albe nu au răspuns imediat la solicitarea Washington Post de a oferi detalii pe acest subiect.

Tag-uri:

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1426.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1426-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Vasul de toaletă, opera artistului italian Maurizio Cattelan, este realizat din aur de 18 carate şi este perfect funcţional. Acesta a fost intitulat „America”. Obiectul a fost expus în 2016 într-o toaletă din Muzeul Guggenheim unde a fost utilizat de peste 100.000 de persoane care au dorit să se...

Preluat de la EVZ