Rusia încearcă să provoace daune economiei Marii Britanii prin atacarea unor obiective de infrastructură, acțiuni care s-ar putea solda cu “mii de morți”, acuză ministrul britanic al Apărării, Gavin Wiliamson.

“Planul rușilor nu este să trimită aeronave” în Marea Britanie.

“Însă gândesc următorul lucru: «cum putem provoca durere în Marea Britanie?». Să provocăm daune economice, să distrugem infrastructura, să provocăm acțiuni soldate cu mii și mii de morți, să creăm haos total în țară”, a declarat Gavin Wiliamson, citat de cotidianul The Telegraph și de agenția Reuters.

Gavin Williamson susține că Rusia caută modalități pentru atacarea Marii Britanii.

“De ce continuă să fotografieze și să monitorizeze centrale electrice, de ce monitorizează releele care aduc electricitate în țara noastră?! Nu vă puteți imagina haosul economic și industrial pe care astfel de acțiuni l-ar provoca. Ar provoca haos, iar apoi s-ar retrage. Cred că aceasta este amenințarea reală cu care se confruntă țara noastră în acest moment”, a spus Gavin Williamson.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ministru-rusia-ar-putea-ataca-infrastructura-marii-britanii-provocand-moartea-a-mii-de-persoane-46381.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ministru-rusia-ar-putea-ataca-infrastructura-marii-britanii-provocand-moartea-a-mii-de-persoane-46381-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv