Fostul principe Nicolae a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționant pentru logodnica lui.

Alina Binder împlinește astăzi 30 de ani. Nepotul regelui Mihai I spune că este foarte fericit să găsească în Alina o ”persoana care imi este in acelasi timp iubită, prietenă și sfătuitoare”.

”Astazi, 26 ianuarie, cea mai importantă persoană din viața mea, Alina, împlinește 30 de ani. Îi doresc multă sănătate, zâmbete în fiecare zi și dorințe îndeplinite. Mă bucur enorm să am alături o persoană așa cum mi-am dorit, o persoană care îmi este în același timp iubită, prietenă și sfătuitoare. Sunt fericit să o susțin în toate aventurile și provocările vietii și să împărtășim împreuna toate momentele fericite. La mulți ani, Alina!”, este mesajul transmis de Nicolae viitoarei lui soții.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/mesaj-emotionant-pentru-viitoarea-sotie-fostul-principe-nicolae-a-scris-pe-facebook-ce-simte-pentru-logodnica-sa-46368.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/mesaj-emotionant-pentru-viitoarea-sotie-fostul-principe-nicolae-a-scris-pe-facebook-ce-simte-pentru-logodnica-sa-46368-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv