Reprezentanții Spitalului Bagdasar-Arseni au anunțat, astăzi, că starea de sănătate a consulului onorific bulgar la Ploiești, Rosen Rusev, este una bună, acesta fiind conștient și cooperant, motiv pentru care s-a dispus transferul de la Terapie Intensivă, pe secția de neurochirurgie.

“Starea generală a consulului este bună, acesta este conștient și cooperant, stabil hemodinamic și a fost transferat de la Terapie Intensivă pe secția de neurochirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florin Bica.

Consulul onorific al Bulgariei la Ploiești, Rosen Rusev, a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, joi, pe DN5, în localitatea Adunații Copăceni. Mașina în care se afla consulul s-a răsturnat într-o curbă, potrivit Infotrafic.

Bărbatul de 32 de ani a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din București, fiind conștient. Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, autoturismul răsturnându-se. Consulul era singur în mașină și se îndrepta spre București.

Acesta nu a consumat alcool, potrivit IPJ Giurgiu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/hghg-4-46366.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/hghg-4-46366-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv