La doar câteva zile după ce Mădălina Ghenea a dezvăluit că are mari probleme pe plan sentimental și că viața de cuplu cu Matei Stratan nu este așa cum își dorește, vedeta a luat o decizie care îi va bucura pe admiratorii ei. Vedeta este afectată de faptul că a văzut cum tatăl copilului ei apreciază toate fotografiile unei pianiste, informează Spy News.

Mădălina Ghenea a primit astăzi un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare. A decis să îl facă public, iar de acum înainte asta va face în fiecare zi pentru a le mulţumi tuturor celor care o susţin.

„M-am hotărât să postez zilnic mesajele voastre. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru susținere! Suntem 602.000 Vă mulţumesc!”, este mesajul scris de Mădălina Ghenea.

„M-am tot gândt la tine şi la sufletul tău în ultimul timp şi vrea să îţi spun că eşti, se vede că eşti un om minunat- te admir, nu doar pentru frumuseţea ta pentru că aia va trece cândva, dar pentru ce porţi înăuntru. E preţios- Ia-ţi un timp, fugi la oglindă, priveşte-te şi caută să vezi ce om minunat eşti. Îmi place să te urmăresc şi o fac cu drag. Am simţit să îţi scriu asta ca de la om la om. Ai grijă de sufletul tău şi hrăneşte-l cu gânduri bune şi sănătoase. Să te iubeşti”, este mesajul pe care l-a primit Mădălina Ghenea din partea unei persoane care o admiră.

Tag-uri:
madalina ghenea, decizie, probleme cuplu, matei stratan

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1386.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1386-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
La doar câteva zile după ce Mădălina Ghenea a dezvăluit că are mari probleme pe plan sentimental și că viața de cuplu cu Matei Stratan nu este așa cum își dorește, vedeta a luat o decizie care îi va bucura pe admiratorii ei. Vedeta este afectată de faptul că a...

Preluat de la EVZ