Imposibil să nu fie observaţi minunaţii cirapi violet în timpul întâlnirii oficiale cu Malala Yousafzai, câştigătoarea Premiului Nobel pentru pace în 2017, la numai 17 ani, iar acum studentă la Oxford.

Nu e de mirare cu Trudeau, el ne-a obişnuit cu ciorapi excentrici. Cei mai faimoşi au fost ciorapii cu tema Star Wars, folosiţi în mai la Bloomberg, la Formumul de afaceri globale de la New York.
Iar la Davos, cel care a contribuit la îmbogăţirea colecţiei sale a fost James Quincey, preşedinte şi Ceo al Coca Cola care i-a făcut cadou primului ministru ciorapi cu ursul polar, notează La Repubblica.

Tag-uri:
Davos, ciorapi, violet, răţuşte, Trudeau, Star Wars

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1413.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1413-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Imposibil să nu fie observaţi minunaţii cirapi violet în timpul întâlnirii oficiale cu Malala Yousafzai, câştigătoarea Premiului Nobel pentru pace în 2017, la numai 17 ani, iar acum studentă la Oxford.Nu e de mirare cu Trudeau, el ne-a obişnuit cu ciorapi excentrici. Cei mai faimoşi au fost ciorapii cu...

Preluat de la EVZ