În cauză a fost deschis dosar penal, ancheta fiind preluată de ofiteri specializati in furturi auto, iar autoturismul a fost dat in urmarire internationala.
Flavius Luca, păgubitul, a relatat presei locale că a lipsit de lângă mașină numai câteva minute, timp în care aceasta a fost furată. Bărbatul intrase în casă, pe o stradă din Lugoj.

”Practic a fost furata in trei minute. Cu siguranta este vorba de niste profesionisti”, a spus omul de afaceri. Poliția Timis a anuntat ca a inceput o ancheta pentru furt calificat, in acest caz. Cel mai probabil, furtul a fost executat la comandă. Hoţii au acționat purtând cagule și au reuşit să pornească maşina folosind un sistem electronic sofisticat.
 

Tag-uri:
bolid, furt, comanda, lugoj, maserati ghibli

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1437.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1437-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În cauză a fost deschis dosar penal, ancheta fiind preluată de ofiteri specializati in furturi auto, iar autoturismul a fost dat in urmarire internationala. Flavius Luca, păgubitul, a relatat presei locale că a lipsit de lângă mașină numai câteva minute, timp în care aceasta a fost furată. Bărbatul intrase în...

Preluat de la EVZ