Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin, și Kirill Shamalov, fiul omului de afaceri Nikolai Shamalov, un asociat al lui Putin, au decis să se separe.

Potrivit presei din Rusia, Kirill Shamalov și-a pierdut jumătate din avere drept ”pedeapsă pentru divorț”. Ca de obicei, Kremlinul nu a comentat informațiile apărute în presă.

Kirill Shamalov, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu fiica ”dansatoare” a lui Vladimir Putin în 2013.

Potrivit Bloomberg, Shamalov s-a întors recent să lucreze ca ”senior executive” la Sibur, divizia petrochimică a Gazprom, unde a și deținut acțiuni după căsătorie.

În urma divorțului ar fi vândut acțiunile, însă a făcut ”zero” profit pentru ca i s-a permis inițial să le dețină doar pentru că facea parte din familia lui Putin.

Potrivit unei investigaţii a jurnaliştilor de la Reuters, Katerina, fostă dansatoare acrobatică, a ajuns să deţină împreună cu Kirill Shamalov o avere de două miliarde de dolari, fiind astfel mult mai bogată chiar decât liderul de la Kremlin.

Potrivit declaraţiei sale anuale de venituri, preşedintele rus a câştigat în 2015 8,9 milioane de ruble. El are în proprietate un apartament de 77 metri pătraţi, un garaj, trei maşini datând din epoca sovietică şi o rulotă.

Tag-uri:
Putin, Rusia, divort, Katerina, Tikhonova, Kirill, Shamalov

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1431.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1431-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin, și Kirill Shamalov, fiul omului de afaceri Nikolai Shamalov, un asociat al lui Putin, au decis să se separe.Potrivit presei din Rusia, Kirill Shamalov și-a pierdut jumătate din avere drept ”pedeapsă pentru divorț”. Ca de obicei, Kremlinul nu a comentat informațiile apărute în presă.Kirill Shamalov,...

Preluat de la EVZ